Groupage transport naar Ierland

al 40 jaar de specialist voor al uw zendingen naar Ierland en Groot-Brittannie

Sinds 1974 biedt Winterswijk Logistics wereldwijde transportdiensten aan. Wij hebben een uitgebreid distributienetwerk opgebouwd, zowel in binnen- als buitenland. Daardoor kunnen wij elk type lading vervoeren voor een concurrerende prijs. Al jarenlang onderhouden wij een dagelijkse groupagedienst naar Ierland. Hierdoor hebben wij daar een zeer solide distributienetwerk opgebouwd en beschouwen wij onszelf als de specialist in transportdiensten van en naar Ierland.

Lees meer over groupage transport naar Ierland

Over ons

Het team van Winterswijk Logistics bestaat uit ervaren en kundige medewerkers die stuk voor stuk hun sporen in de nationale- en internationale expeditie hebben verdiend. Hierdoor zijn wij allround dienstverlener op het gebied van transport en logistiek.
De dienstverlening van Winterswijk Logistics kenmerkt zich door:

Bereikbaar & persoonlijk

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. U heeft direct contact met een kundige medewerker die zaken snel en hands on voor u oppakt. Zo garanderen wij korte reactietijden en optimale begeleiding van uw zending.

Flexibel & efficiënt

Bij Winterswijk Logistics willen wij u zo flexibel en efficiënt mogelijk van dienst zijn. Onze service is oplossingsgericht zodat onze klant altijd kan rekenen op korte doorlooptijden en een snelle afhandeling.

Betaalbare kwaliteit

Onze ambitie is het leveren van ‘value for money’: het door u gewenste kwaliteitsniveau realiseren binnen het gestelde budget. Dit bereiken wij door ons op te stellen als een verlengstuk van onze opdrachtgevers.

U kunt bij ons terecht voor: